Elämän ainutlaatuinen teeseremonia

Updated: Aug 1, 2020Lisää kauneutta elämääsi. Tee joka askareestasi rituaali

Ainutlaatuisuuden käsite voi ilmentyä ja tulla todeksi ihmisen oman sisäisen maailman kautta. Kun ymmärrät oman ainutlaatuisuutesi, jumalallisuus sinussa tulee todeksi ja voit elää luottamuksen varassa. Tämä edellyttää itsesi täydellistä hyväksymistä ja rakastamista. Ainutlaatuista ei voi verrata mihinkään. Universumissa ei ole kahta samanlaista.

Herkästi unohdamme olevamme ainutlaatuisia ja uniikkeja luomuksia. Alamme toteuttaa kaavamaista, harmaata ja massoja jäljittelevää yhteiskunnan luomaa irvikuvaa siitä, millainen on ihanneihminen. Me ihmiset olemme luoneet ympärillemme sääntöjä, rajoitteita, uskomuksia, kaavoja ja lakeja, joiden mukaan elämme. Olemme itsellemme ankaria ja toteutamme orjallisesti tavoitteita, aikatauluja ja marionettinukkeina toteutamme toisten minulle laatimaa käsikirjoitusta. Tämä tekee elämästä rutiininomaista, suorittavaa, harmaata ja merkityksetöntä.

Ihminen on osa viisasta luontoa

Luonnolliset asiat ja kaikki viisaus on olemassa meissä. Kun päästät irti ja elät luonnon rytmissä, luottamus omaan kokemukseen ja tuntemukseen lisääntyy. Tämä ei tapahdu väkisin puristamalla vaan itseä ja omaa kehoa kuuntelemalla. Elämä selkiytyy, kun teet joka askareesta rituaalin, keskityt siihen mitä juuri teet. Opi tunnistamaan mitä kehosi vaatii ravinnoksi, mieli ja sielu virkistyäkseen ja millaisia tietoja ja taitoja kulloiseenkin tekemiseen tarvitset.

Omia tunteita, kehon heikkoja signaaleita kuuntelemalla, tietoisuus omasta viisaudesta ja voimasta lisääntyy. Lisäämällä tietoisuutta, vahvistat ainutlaatuista itseäsi. Tämän teet helpoiten viettämällä yhä enemmän aikaa puhtaassa luonnossa. Luonnossa tapahtuu avautumista omaan viisauteen. Luonnossa saa aina hyväksyvää ja rakastavaa vuorovaikutusta. Keho ja mieli ovat viisaita, kun kuuntelet niitä. Ihminen on osa luontoa. Meissä kaikissa asuu ainutlaatuinen jumalallinen minä.

Jo aikojen alussa ihmiset kautta maailman ovat tukeutuneet luontoon ja sen voimiin, luonnonhenkiin ja samaaneihin, joilla on luonnontaju ja tietämys. Luonto antaa kaiken tarvitsemamme ja on tärkeää osoittaa kiitosta ja kunnioitusta luonnolle. Olet osa luontoa, jossa asuu esi-vanhempiemme ikiaikainen viisaus. Äitimaa antaa rakkautta ja energiaa, joka on juurevaa ja pysyvää. Ihminen ei jää luonnossa yksin. Omaan elämään voi lisätä kauneutta, menemällä metsään, olemalla luonnossa. Luonto antaa paljon, mutta ei pyydä mitään.

Elämä on valintoja- joka hetki

Voit valita elämään joka hetki ainutkertaisia ja uniikkeja asioita. Aivan kuin luonnon ekosysteemissä jokaisella on oma paikkansa ja aikansa, niin myös me ihmiset luomme joka hetki oman todellisuutemme ja ainutlaatuisen tarinamme. Jokainen sadepisarakin sataa omaan ainutlaatuiseen paikkaansa. Harmonisessa teeseremoniassa ei ole ennalta käsikirjoitettua kaavaa. Se lähtee hetkessä elämisestä. Jokainen askare on oma rituaalinsa. Voin lisätä kauneutta elämääni joka hetki. Elämän teeseremonia on alati tuore, raikas ja uudistuva.

Miksi huomaisimme noita täydellisiä hetkiä elämässämme elleivät ne olisi muistutuksia olevaisen todellisesta luonteesta? Meillä itsellämme on kaikki valta tehdä elämästämme uniikki teeseremonia. Tai voimme valita sen olevan jotakin muuta, harmautta ja lamauttavaa selviytymistaistelua päivästä toiseen. Voimme jatkaa valitessamme autopilottimaisen oravanpyörässä elämisen, uskotellen elämän alkavan, kun kriteerit hyvälle elämälle täyttyvät.

Asenne, jossa näet ja konkreettisesti tunnet ja elät todeksi elämäsi unelmatilaa, tuo sinulle läsnäoloa, tasapainoa, valoa ja rakkautta. Tähän pääset kiitollisuutta ja ajatustesi tietoisuutta suuntaamalla. Voit valita oman suhtautumisesi, et muuta. Tunne on tärkeä ja ratkaiseva. Valitsenko rakkauden vai pelon maailman? Tärkein kysymys, jonka ihminen voi kysyä itseltään on: "Onko tämä ystävällismielinen maailmankaikkeus?"-Albert Einstein

Se mihin keskittyy, lisääntyy.

Tee elämässäsi asioita, jotka luovat iloa ja harmoniaa itsellesi ja ympäristöllesi. Tee asioita, jotka saavat sydämesi laulamaan. Koe tuoksuja ja aistielämyksiä, jotka elähdyttävät ja raikastava sydäntäsi. Anna sisimpäsi kokea rakkaus ja intohimo elämään yhä uudelleen ja uudelleen. Kauneus tulee eläväksi hetkissä. Koe luonn


on ihmeet. Laula ja usko ihmeisiin. Ota leikkimieli iloksesi. Kuuntele haavan lehtien havinaa tuulessa istuessasi aamukahvilla ulkona. Pysähdy hetkiin luonnon äärellä katsellen pieniä yksityiskohtia. Kuuntele suolla kuikan huutoa iltahämärissä. Katsele sudenkorentojen leikittelyä suopursun vahvan ja aistillisen tuoksun äärellä. Tunne rentouden lisääntyminen näissä hetkissä. Kukaan ei pyydä sinua lisäämään eikä vähentämään mitään itsestäsi. Olet täydellinen elämän ainutlaatuisen teeseremonian itseoikeutettu osallinen, hyväksytty ja rakastettu omana itsenäsi.

Kun katson niitä, jotka osaavat hidastaa ja elää hetkessä, kuten pienet lapset, koirat, kissat, saan mallin läsnäolevasta elämästä. Aikuinen ihminen on erkaantunut luonnosta, joten tätä taitoa on tärkeä vaalia varhaislapsuudesta alkaen. Ihmiselle on tärkeää luontoykseys, yhteys aitoon itseensä. Näin elämän joka hetki säilyttää pyhyytensä ja joka teko, rituaali on elämässä tuore ja uusi. Tyhjyyden kuuntelu on


tyhjältä pöydältä lähtemistä. Mitään ei ole valmiiksi määritelty. Joka hetki on mahdollista avata uusi sivu. Elämä on kaunis luomus. Me itse luomme sen.17 views0 comments

Recent Posts

See All